harleytira.blogg.se

Sara. 85:a. Sambo. Mamma. Dotter. Syster. Faster.

Sara <3 december

Kategori: ...allmänt

It´s christmas time.

 

Snart i alla fall :)

 

Precis som så många andra längtar jag efter julen, speciellt advent och att julkalendern börjar. Hösten här i Borås har verkligen varit mörk och regnig och det ska bli så mysigt att få sätta upp stjärnor. Tänt ljus har jag ju gjort sen i början av september :)

 

Något som tagit rätt mycket stryk under alla våra flyttar är adventsljusstakarna. Men jag gillar inte riktigt dem längre. Trist när lamporna går sönder och de där kransarna runt om – de är ju inte vår stil. Detta år – och förhoppningsvis många år fram över (jag gillar traditioner) ska vi satsa på att hitta fina lite större stjärnor att ha i fönsterna. Jag tror faktiskt Rusta har fina?! Annars blir det inte att köpa mkt nytt till jul, har spanat in grymt fint julgranspynt på Åhléns, så det får nog bli något litet därifrån.. Om ni också vill kolla in deras julkulor, så hittar ni dom här

 

Nu går vårt storarum/sovrum/kök i blått och vitt. Ska bli kul med lite förändring, kommer köra mycket på rött och grått. Planen är att börja förbereda i helgen, tvätta kuddfodral, ta upp kartonger och stryka. Sen tror jag att vi väntar med att sätta fram och upp allt tills på onsdag i nästa vecka. Harley fyller år på tisdagen och då ska vi ha ett litet kalas för henne här hemma. Så blir det inte julstämning, utan bara kalasstämning, precis som det ska vara. 4 år. Min älskling. Mitt allt!

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: