harleytira.blogg.se

Sara. 85:a. Sambo. Mamma. Dotter. Syster. Faster.

Lycka!

Kategori: ...allmänt

Igårkväll kände jag bebis för första gången <3 Å idag har jag känt "sparkarna" igen. Det blev mycket tidigare den här gången, är i v.17 nu. Med Harley vart jag nog i v.22 och med Tira i v.20.

Åh längtar efter vårt lilla mirakel. Men långt kvar än.. <3

Torsdagen den 11/7-13

Kategori: ...allmänt

Först. Nej Amanda, jag har inte fyllt i den. Har tyvärr inte den ekonomin för tillfället. Men Kenny gick loss med tuschpennorna och det gick bra det med ;)

Idag är jag på ett sånt uselt humör. Borde egentligen inte gått utanför dörren eller sovrummet. Jobbar ju själv på natten så ingen stackars kollega behöver iaf stå ut med mig. Jag är arg och ledsen, bölig och trött. Lite bitterfitta idag faktiskt. Anledning? Nope, ingen speciell. Trötthet, illamående och längtan efter kvalitetstid med familjen. Åh. Vill bara skrika på någon. Men gottar mig lite genom att tycka synd om mig själv. Det brukar hjälpa lite och jag är expert på det. Stackars stackars lilla mig.

Värst är nästan att jag vet att allt jag sirar över är sådant jag egentligen är glad över. Bara att det ter sig på ett jävla sätt. Typ, graviditeten, superglad. Illamående, hata. Jag har ett jobb, jippie, inte alla som har det. Jobba heltid hela sommaren - suger..

Så. Nu får det vara nog med klageriet. Förhoppningsvis är allt bättre imorgon. Yeah right...!!! /Bitterfittan

Jul. 11, 2013

Kategori: ...allmänt

Har tyvärr inte några nya bilder att stoltsera med, och inte lär det bli några på ett par dagar. Är på jobb nu och slutar om 1,5 h sen jobbar jag i natt igen. På fredag åker K med barnen till Liseberg för att fira min svägerskas födelsedag. Jag kan ju inte följa med då jag måste sova efter jobb tyvärr. Sen jobbar jag 13 timmars dagpass både lördag och söndag så det blir i stort sätt tre hela dygn då jag inte får träffa min familj. Ibland suger tillvaron..!

Igår var K på leklandet då det var riktigt höstväder ute, regn och kallt. Sen åkte vi tsm på simskolan och efter det middag som vanligt.

Ha en bra dag ni som läser!

Onsdagen den 10/7-13

Kategori: ...allmänt

Sitter på bussen på väg hem från bm. Allt var bra, bättre än sist :) 95/60 i bt och 119 i hb.

Nu ska jag hem och fira Harleys ninis som fyller år ;)

Tisdagen den 9/7-13

Kategori: ...allmänt

Igår sov jag i stort sätt hela dagen. Gick upp och åkte till simskolan med Harley och sen åt vi middag tillsammans. Mer än det blev det inte för min del.

Idag gick jag upp med barnen, lät K sova. Sen åkte vi till sjön (låter konstigt att säga stranden när det inte finns ngt hav). K, Tira och Isis badade. Jag solade och Harley byggde sandkakor. Sen åkte vi till simskolan och sen blev det middag. Nu kollar vi på Arrow, eller vi har en liten paus nu eftersom jag skickade iväg K på ett hamburgarmission. Magen liksom skriker feeeeed me och jag måste lyda.

Imorgon ska jag till bm. Fick ringa dit idag och be om en tid för kontroll av hb och bt.

Frulle aka kvällsmat?

Kategori: ...allmänt

Äter lite frukost innan det är dags för mig att sluta för natten. Fett lyxigt att det växer smultron precis utanför dörren på mitt jobb!

Måndagen den 8/7-13

Kategori: ...allmänt

Klockan är 03:10. Jag jobbar. Eftersom det är tredje natten är jag väldigt pigg. Så typiskt liksom. Men jag jobbar natt igen på onsdag och torsdag så jag antar att det blir sena kvällar hemma också fram till dess. Mitt schema de närmaste arton dagarna är riktigt tufft. Men det är bara att bita ihop. Tiden går fort när man jobbar mycket. Och sex helger i rad ger bra ob :)

Igår gick vi till lekplatsen när jag vaknat. Sen åt vi grillspjut med tsatziki som K lagat. Mums! Jag gick faktiskt och la mig igen efter det då jag sovit dåligt under dagen.

Idag ska jag till BVC med Tira på kontroll och K ska med Harley till simskolan.

Söndagen den 7/7-13

Kategori: ...allmänt

Ser ut att bli en vacker sommardag i Borås idag! Tyvärr väntar ju jag på bussen som ska ta mig hem till sängen. Ännu en natt avklarad. Jag var snäll och bakade frallor till morgonpersonalen vilket var uppskattat. Dagens goda gärning: check!

Tips:

Kategori: ...allmänt

Gå in på youtube och lyssna på Jay Z och Justin Timberlakes nya låt Holy Grail. Tror inte den kommit ut på Spotify än.

Jul. 06, 2013

Kategori: ...allmänt

https://cdn1.cdnme.se/3881924/6-3/pic_51d88cceddf2b3710448bb80.jpg" class="image">

Lördagen den 6/7-13

Kategori: ...allmänt

Igår var jag med i poolen och badade med Tira när Harley simmade med sin lilla grupp. Vad snabbt det gått att få båda tjejerna nästintill orädda för vattnet. Nu hoppas det från kanterna och de provar att ha huvudet under ytan i korta stunder. Härligt att se!

Idag har jag varit uppe ur sängen i max två timmar mellan kl 8:30 och 20:00. K och barnen har inte varit hemma så jag har bara legat. Nu är jag på jobbet igen och är pigg som satan :)

Dagens lunch:

Kategori: ...allmänt

Filmtipset!

Kategori: ...allmänt

Roligaste filmen på länge! Jag skrattade så tårarna sprutade! Se den!

Fredagen den 5/7-13

Kategori: ...allmänt

Upptäckte att jag skrivit fel datum de senaste dagarna. Inte lätt att vara ledig. Men den ledigheten tar slut idag. Jobbar natt hela helgen...

Idag började mitt nya projekt: att försöka leva hälsosammare. Äta nyttigare och röra lite på benen. Jag har ju praktiskt taget inte rört mig alls på två månader och min kondition är verkligen körd i botten (jag är medveten om att den alltid varit dålig, men nu är det alltså katastrof). Min mage har växt nu bara de senaste dagarna. Får för mig att bebis är inne i en tillväxtperiod då min kropp krävt extremt mycket sömn och vila. Och kolhydrater..

Aja, idag är det fredag. Najs för er som är lediga :)

Bild på morgonens nyttiga frulle: Havregrynsgröt med blåbär, linfrö, vaniljpulver och kokosolja. Mmm...?!

Torsdagen den 5/7-13

Kategori: ...allmänt

Usch, idag har jag mått dåligt hela dagen. Lite feber, illamående och extrem trötthet. Nu är vi nyss hemkomna från simskolan. Idag var det barnens sista dag på dagis innan semestern, så nu väntar fyra veckors sommarlov för dem och K. Min elva dagars semester börjar den 25:e!

Onsdagen den 3/7-13

Kategori: ...allmänt

Idag åkte vi till Skalle badplats när vi hämtat tjejerna från förskolan. Där var jättemysigt och vi hade picknick på stenarna. Sen åkte vi till simskolan och så hem och lagade middag. Vi är alla supertrötta idag av någon anledning så det blir en tidig kväll.

Så fint sagt och så sorgligt det här med sociala medier.

Kategori: ...allmänt

Måndagen den 1/7-13

Kategori: ...allmänt

Jag kunde kompa ut min natt i natt :) Har sovit middag med Tira idag och K har fått hela eftermiddagen med Harley. De har ätit glass, varit i djurparken och sen på simskola. Hon var helt överlycklig när hon kom hem!

K är hos en kompis och jag ligger på soffan och slumrar. Vad skönt att veta att jag får somna när som helst!