harleytira.blogg.se

Sara. 85:a. Sambo. Mamma. Dotter. Syster. Faster.

Måndagen den 18/2-13

Kategori:

Jag går hemifrån 5:55 när jag börjar kl 7. Jag tror det förlänger mitt liv lite. För jag jämför det med att vinterbada.

Hur som. Idag kommer min Mami och Papi. Ska bli så roligt att se dom och visa dem hur vi bor. Barnen har förberett sig i flera dagar och ritat mängder av teckningar. Sötaste :)

Här kommer en bild på pizzan jag bakade igår:

Lördagen den 16/2-13

Kategori:

Skönt med lördag och att inte börja jobba för ens kl 13. Familjefrukost, mums med ägg och bacon. Tjejerna är så rastlösa emellanåt så trots att jag plockade fram massa pärlor och pyssel pågick tjatandet nonstop. Vilken tur att jag älskar dom så obegränsat!

Sitter på jobbet nu och har precis bakat pizza. Blev ju sjukt sugen av doften, så imorgon blir det LCHF pizza till söndagsmiddag. Längtar redan haha!

Har förresten fått förlängt mitt vikariat här till september. Wiiii :)

Fredagen den 15/2-13

Kategori:

Vi hade en underbar Alla hjärtans dag! Vi åkte på utflykt till Kinna, sen blev det handling innan vi kom hem och mös. Flickorna fick korv med bröd till middag vilket uppskattades rejält! Till mig och mitt hjärta blev det kålpudding och sen vin :) Satt uppe och pratade och pussades länge.

Idag har vi gjort lite ärenden. Vi var på Kransmossen och gick och titta på den fina naturen innan det var dags för mig att jobba.

Är hemma kl 22 ikväll och då ska vi kolla film. Harley och Tira har börjat få veckopeng nu. Efter att de städat om fredagarna, precis som när jag vart liten. De sparar till nya ponnys :)

Kram

Onsdagen den 13/2-13

Kategori:

Min hjärna känns som machmallows. Jobb, möte och hem till barnen. Tira som hänger efter oss som en svans och Harley som tar i sönder saker. Whats up with that liksom?!!

Är inne på min tredje dag med LCHF kost. Mm så smarrigt allt är. Bara man tar sig tid att laga ordentligt. Det svåra är ju matinköpen då man av vana tar samma varor. Nu fick jag köpa kokosolja och mandelmjöl. Tur det är så gott och att förhoppningsvis muffinmagen försvinner.

Nu ska jag lägga mig på K och kolla tv. Slut kvinna.

https://cdn3.cdnme.se/3881924/6-3/pic_511bd8329606ee7ca505c4fe.jpg" class="image">