harleytira.blogg.se

Sara. 85:a. Sambo. Mamma. Dotter. Syster. Faster.

Uppdatering

Kategori: ...allm�nt

Julen började inte bra. Jag blev akutstressad och mådde dåligt. Många faktorer till det, men mådde bättre efter ett dygn. Tog beslutet att sluta amma och börja med min medicin igen. Känns både sorgligt och rätt på samma gång. Var i Åhus och träffade släkten där, tjejerna hade hur kul som helst och träffade tomten och byggde kojor i trädgården. 

På lillejulafton åkte vi till Landskrona och firade jul med mina föräldrar, syskon, Emma och kusin Vicky. Supertrevligt såklart!

Sen bar det av till svärmor i Höllviken där vi stannade tills juldagsmorgonen. Hade det jättebra där med. Massa god mat, tomte :) 




Sen. Äntligen hemma. Det är verkligen härligt och hur trevligt som helst att åka bort och träffa nära och kära. Men jag är  en hemmafis! 


Tjejerna fick äta upp pepparkakshuset. 

Sminka sig och klä ut sig. Göra dansshow för mig och Kenny :)


Lillebror var planerad att födas i fredags. Kändes lite skumt. Var på bvc och mätte och vägde. 3850g och 50,5 cm. Han har ätit upp sig ordentligt och vuxit fint! Tyvärr blev vi vidareskickade till barnakuten då bvcsköterskan tyckte att han var snabbandad. Hela familjen är förkyld och har ont i halsen, tyvärr Frank med. Men doktorn tittade på honom och vi fick som tur var åka hem. Han mår bättre ny, men sover väldigt mycket. Man får så ont i hjärtat och blir så himla orolig när de små inte mår bra. Men som sagt, han mår bättre nu och vi andra med. 


I två dagar har K, Harley och Tira hängt på skridskobanan. Superroligt tyckte dem!

Idag har vi slappat, varit ute på lekplatsen i regnet och spelat spel. 

Puss

Kommentarer

  • G-FARMOR säger:

    VA DUKTIGA NI ÄR PÅ ATT ÅKA SKRIDSKOR. MEN GLÖM ALDRIG HJÄLMEN MAN VET ALDRIG NÄR NI TRILLAR.

    2013-12-30 | 18:43:13
    Bloggadress: http://HARLEYTIRA.BLOGG.SE

Kommentera inlägget här: