harleytira.blogg.se

Sara. 85:a. Sambo. Mamma. Dotter. Syster. Faster.

Tidigt torsdagen den 29/9-13

Kategori: ...allmänt

Mitt "snabba surf" på mobilen har gått ut, så nu tar det typ tio minuter att komma in på Aftonbladet/whatever. Sjukt drygt och irriterande och just för tillfället mitt största problem. Jag kan ju för helvete inte spela mina spel. Jag får vänta enda tills söndag för att det ska bli snabbt igen. Inte fungerar wifin heller. Nog om det.
 
Förra veckan jobbade jag dagpass och det var trevligt. Skönt att bli påmind om hur mycket man egentligen tycker om och uppskattar sitt jobb. Vi var på ettårskalas hos Jasline, mycket trevligt! Jag har för mig att vi gjort en hel del, men kommer faktiskt inte på ngt konkret just nu. Varit ute mycket.. barnen har badat två dagar ute i Sandared.. JA, lite smått och gott.
 
Igår började Harley på simskola. Hon vart enda tjejen, men det ska nog gå bra!
 
Dagens höjdpunkt: Min söta kollega Berit bjöd på smörgåstårta idag!
 
Vilket flummigt litet inlägg.. Men jag skyller på att klockan är halv två på natten. Jag älskar förresten att skylla i från mig.
 

Aug. 21, 2013

Kategori: ...allmänt

Riktigt kallt ute nu på morgonen, har jacka och strumpor (förutom vanliga kläder då) - men fryser endå. Jaja, bara att vänja sig.

Inte sovit värst mycket i natt. Har ju en liten kattbebis som håller oss vakna.. :) Söt men störig!

Var inte speciellt sugen på att gå upp ur sängen när alarmet ringde 5:30!

Aug. 20, 2013

Kategori: ...allmänt

Idag jobbade jag för första gången på över en månad. Kickstartade lite lätt med ett 11,5 h pass. Så himla gött att vara tillbaka! Har saknat mina kollegor som tusan. Imorgon jobbar jag fm och sen ska vi på 1-års kalas för Jasline :)

Nu längtar jag efter Kenny och soffan, ska kolla ett nytt avsnitt Breaking Bad, sjukt efterlängtat!

Puss

Aug. 15, 2013

Kategori: ...allmänt

Igår gjorde vi egen falafel. Köpte en snabbmix på Ö&B för ungefär tio kronor och falafelbröd hittade vi på Willys. Det var skitlätt att göra och smakade hur bra som helst. Saknar ju Skånes falafelutbud, det är verkligen den bästa snabbmaten enligt mig.

Nu är tjejerna lämnade på dagis för sista gången denna veckan och jag tänkte lägga mig och kolla på PLL. Puss!

Aug. 14, 2013

Kategori: ...allmänt

Drömde att Rihanna var min bff. Märkligt, men coolt.

K bakade en tårta igår kväll för att muntra upp mig. Den var god och jag blev så glad, men det hjälpte tyvärr inte. Hoppas detta går över fort.

Buähhh

Kategori: ...allmänt

Strax lagom till mina skatter kom hem från förskolan fick jag ett släng av akut deppighet. Skriver det här så att jag tvingas ta tag i mig själv och komma över detta fort som fan!

Vill bara krypa under täcket och sova bort det, men med tre högljudda huliganer som springer runt överallt är detta tyvärr omöjligt. Ta tag i dig själv Sara/ Sara

Smoothie

Kategori: ...allmänt

Har ingen aptit på morgnarna, jag dricker mina koppar med te, sen så... Tvingar jag oftast i mig gröt eller smörgås. Men idag gjorde jag smoothie, på banan, nektarin, A-fil, kanel, linfrö och pumpafrö. Vid sidan om åt jag ett kokt ägg. Det gick ner snabbt och lätt iaf.

Nu ligger jag och myser i sängen, Lilleman lever rövare i magen och det är svalt och skönt. Fast jag är kissenödig. Känns sjukt jobbigt. Kateter eller vuxenblöja hade nog varit min grej alltså.

Aug. 13, 2013

Kategori: ...allmänt

Godmorgon!

Barnen är lämnade på dagis och K, Linnea och Isis har åkt ut i skogen. Jag har dammsugat. Det måste göras minst varannan dag och helst två gånger per dag. Damn Isis. Jag får bokstavligt talat PANIK på dessa hundhår! De är överallt, i maten, kylskåpet, på kläderna och till och med på toalettpappret.
Känn min frustration..!

Dagens planer är ganska vaga, antagligen rensar jag något skåp eller något? Jag börjar jobba om exakt en vecka och känner att jag inte har tid att ligga på latsidan. Herregud, om bara 136 dagar flyttar det ju in en liten bebis här!

...puss

Prickigt

Kategori: ...allmänt

Den blev väl söt?

Måndagen

Kategori: ...allmänt

Känner mig fett duktig idag. Har sorterat färdigt mina garderober, allt som inte passar med stor mage åker ner i källaren = inte mycket kvar.

Jag har målat en bricka..

Vi har varit på bibblan och handlat, sen gjorde jag en apgod middag. Hemmagjord potatisgratäng, fläskytterfile, bönor och egna vitlöksbröd. Detta resulterade i matkoma för min del.

Nu är iaf barnen på sitt rum och kollar bompa och jag har intagit soffan och ska börja med en ny serie; Nip/tuck.

Har redan avverkat både "Homeland" och "Orange is the new black" på bara några få veckor. Båda två var fenomenala och jag längtar efter de nya säsongerna som drar i gång nu i höst.

Puss

Sötaste

Kategori: ...allmänt

Gulligaste toapappret ever! Synd bara när man tänker på vad det ska användas till ;) Stackars Hello Kitty!

Wannabe nyttig!

Kategori: ...allmänt

Aug. 12, 2013

Kategori: ...allmänt

Sängen är så varm och go. Vill inte gå upp..! Nu har det blivit kallt på morgnarna, så får väl börja stänga balkongdörren. Jag vill ha hög, klar luft och solsken. Inte kyla och regn. Men detta är ju Borås så jag får väl bara ta och vänja mig.

Idag har jag en del måsten, K ska träna och sen ska vi åka ut till Sandared så att Isis får simma. Lugn måndag med andra ord.

Aug. 11, 2013

Kategori: ...allmänt

Idag tog vi lång sovmorgon vilket var riktigt skönt - såklart :)

Tira åkte med K till Halmstad för att hämta Linnea som ska vara hos oss en vecka nu <3 Jag fick därför hela eftermiddagen själv med Harley. Vi spelade Bamsespelet och Memory, läste böcker och kollade film. Men Harley var inte riktigt nöjd. Hon tyckte att vi hade tråkigt. Å det förstås, hon spenderade ju hela gårdagen, natten och fram till 14 idag med sin bästis. Klart att jag inte är lika rolig liksom. Men det är la bara att skaka av sig. Jag menar, jag hade ju kul och mysigt och det är la huvudsaken :P

När resten av familjen kom hem vid halv sju åt vi middag och sen blev det dags för filmmys. Jag tog ett långt varmt bad och blev en ny renare människa.

Puss och godnatt!

Aug. 10, 2013

Kategori: ...allmänt

Ikväll är det bara jag och Tira hemma. Vi har haft supermysigt, gjort manikyr, spelat Bamse brädspel, hon har lagat massor av låtsas mat till mig och vi har tittat på Barbie och popstjärnan. Hon fick välja vad hon ville till middag och då blev det fläskpannkaka. K gjorde den innan han åkte till Gbg, men jag dissade den och köpte pizza istället. Kände mig fett otacksam men thats life :)

Har varit orolig hela dagen då jag inte känt rörelser i magen, men nu tycker jag allt att Lilleman därinne börjat vakna. Oron är verkligen värre än alla krämpor under graviditeten..

Nu ska jag göra ytterligare en kopp te och kanske mumsa i mig en nektarin. Puss och godnatt <3