harleytira.blogg.se

Sara. 85:a. Sambo. Mamma. Dotter. Syster. Faster.

Annandag jul

Kategori:

Hej!!

Vart helt säker på att jag skulle jobba idag och imorgon, men icke. Imorgon och på fredag blir det jubb :)

Idag har vi städat, sorterat och plockat upp julklappar hela dagen. Nu ligger jag och vilar i sängen och flickorna har fullt upp med sina nya saker.

Lite bilder på julen hos Mami och Papi igår:

God jul!

Kategori:

Sitter i soffan och myser, kollar på Elf och det förbereds lite jullunch. Jag är ju fortfarande proppmätt efter att ha kalasat på glögg och godis!

Tur man kör på rymlig klänning ;)

Julafton 2012

Kategori:

Det stora julbadet!

Lillejul 2012

Kategori:

Vaknade vid 7:30. Ganska utsövda med fortfarande lite slitna. Tira är lite hes och Harley trött. Linnea fick sova lite längre och verkar vara den piggaste. K sover fortfarande, min lilla present till honom.

Igårkväll åt vi pizza och kollade på Bad Santa.

Snart blir det duschen!

Lördagen den 22/12-12

Kategori:

Ligger i soffan hos Britt och Sten och är så där obligatorisk dagen efter trött. Igår firade vi nämligen jul med Åhusgänget. Hade verkligen supertrevligt, åt gott, spelade julklappsspelet, drack gott och åt ännu mer. Gick inte och la oss för ens 01:30! Barnen träffade tomten och fick så fina julklappar. En riktig toppendag!

Idag har vi segat, handlat lite sistaminuten i Kristianstad och ätit kinabuffe och sushi. Ikväll blir det mys och film :)

Fredagen den 14/12-12

Kategori:

Det var inte alls speciellt trevligt att gå upp 5:15 idag. Vi har 18 grader i lägenheten, -14 ute. Men upp skulle vi.

Nu är barnen lämnade, de ska gå lucia idag. Är lite ledsen över att ingen kommer titta på dem, men de sa att det var okej.. Våra prinsessor <3

Jobbar bara till 10 idag, sen ska jag på möte kl 13. Blir en lugn fredag!

Fake

Kategori:

Som tur var vart det ju ingen riktig tattuering. Omg vad arg jag varit då!

Nu ska jag in i duschen. Mest för att lättare ignorera Tira som gnäller som tusan.

WTF!!!

Kategori:

Fick detta mms av K precis:

Torsdagen den 13/11-12

Kategori:

Barnen är på förskolan och jag är hemma igen efter lite julklappsshopping på Knalleland. Nu har jag en massa att slå in, tänkte göra det i helgen. Nu ska jag plugga en timme innan jag hämtar mina älsklingar.

Hoho

Kategori:

Ligger på Ks sida av sängen och önskar att jag kunde tipsa honom om en sak. Istället bloggar jag om det. Lite patetiskt.

Jag lyssnade nyss på min första podcast. Alex Schulman och Sigges första avsnitt. Väldigt roligt och tänkvärda ämnen. Jag har ju dissat tv helt, kollar endast på film och iof Downton Abbey och Gossipgirl. Film kollar jag bara på med K. Så att han hela tiden kan återberätta handlingen då jag oftast har svårt att hänga med. Är ju lite efter ibland.

Så här söt är min sängkamrat: (vi är bästisar när K inte är hemma)

Bilder från skogen nära oss.

Kategori: ...allmänt

Onsdagen den 12/12-12

Kategori:

Ärligt talat. Varför vill man gifta sig i tv4s Nyhetsmorgon av Mona Sahlin. Vad får man ut av detta? Äh, alla är vi olika ;)

Jag ligger nu i sängen, Tira brevid. Surfar runt, läser bloggar och kollar in potentiella julklappar. Fast vi har redan fixat de flesta, tack internet och Ullared liksom!

K har varit borta i tre dagar nu och ska vara borta i en vecka till. Känns för jävla jobbigt. Saknar honom hela tiden. Tur man jobbar och står i så att man inte har tid att tänka :)

Våra girls trivs utomordentligt bra på sin förskola. Igår fick jag mig en ordentlig utskällning för att jag hämtade för tidigt. Men idag lämnade jag 6:15 - alldeles för tidigt och något jag grämde mig för att göra. Men det gick bra och det är väl en vanesak.

Jag tycker det är supermysigt med snö, i december. Men jag gillar ju att betrakta den inifrån. För jag är likt min far väldigt frusen av mig. Så när jag går ut är det överlevnad som gäller. Det resulterar i att jag ser ut som en blandning mellan en taliban och en Michelingubbe.

Vet inte varför jag skrivit på det här sättet. En kombination av uppdateringar och onödigt vetande. Men jag vet ju aldrig när jag tar mig tid att skriva igen. Förhoppningsvis blir det snart.

Onsdagen den femte december 2012

Kategori:

Idag har vi klätt julgranen, bakat pepparkakor och julpyntat. Lite tidigt med gran kanske, men jag jobbar 32 timmar i helgen och sen är vi bortresta mellan den 21 och 25 december. Lika bra att passa på att njuta nu :)