harleytira.blogg.se

Sara. 85:a. Sambo. Mamma. Dotter. Syster. Faster.

Söndagen den 19/5-13

Kategori:

Jag kollar på hockey. Wtf?!

Lördagen den 18/5-13

Kategori:

Har haft en sådan otroligt fin dag idag, kände att jag vart tvungen att föreviga den här på bloggen.

27 grader idag och vi bestämde oss för att åka ut till naturreservatet i Sparsör, dit vi brukar åka alltså. Men detta var första gången då allt blommar. Oj oj oj. Mamma, du hade fått dåndinpen av alla blommor. Där rinner ju bäckar och forsar överallt, kabbelekan växte precis överallt, vi har sett Linnea, blåsippor, gullvivor och en massa liljekonvaljblad. Får åka dit om någon vecka igen och titta och lukta när de slagit ut. Hur som så stannade vi på den stora ängen, barnen badade i bäckarna och jag och K nöjde oss med att svalka tårna. Vi grillade korv och fick blombuketter titt som tätt av flickorna. Så så fint och mysigt!

När vi efter några timmar kom hem igen så gjorde vi päronmilkshake och vilade en liten stund.

Kom på att klockan ju inte vart så mycket, så körde till ett fullsmockat Almenäs. Barnen badade i sjön, vi låg och åt baguette :) Jag gick en runda och när jag kom tillbaka stod K upp och jag frågade vad det var. Nej, då hade ett par småkillar precis fångat en orm två meter om vår filt. Gaaahh vilken tur att varken jag eller tjejerna såg det!

Jag har inte haft min telefon med mig på hela dagen så jag får använda de bilder K tog med sin telefon.. En riktigt finfin dag <3

Torsdagen den 16/5-13

Kategori:

Sjukt trött efter en halvdag i solen. Skulle haft keps på mig känner jag nu, huvudvärk + yrsel har jag nu. Men ska inte klaga, har haft en bra dag! Jobbade imorse, hämtade tjejerna på dagis då K jobbade en halvdag han med. När vi kom hem åt vi ananas och sen åkte vi till Hässleholmen för att träffa vänner och rasta Isis. Borås är verkligen överfyllt av vitsippor. Överallt verkligen. Grillade hamburgare på balkongen när vi kom hem och sen mös vi framför bompa.

I fredags när jag vid 22 tiden kom hem från jobb fick jag världens chock då K stod utanför huset och väntade på mig. Han och barnen skulle egentligen inte ha kommit hem för ens på lördagen. Shit vad glad jag blev! Balkongen var full med tända ljus, rosor och en god middag stod på spisen som vi åt ute på balkongen. Älskar sådana överraskningar. <3 <3 <3

Annars har vi inte gjort så mycket i veckan, jag har jobbat och i tisdags var vi hos Anna. Hon hade bakat en helt fantastisk mintkladdkaka med supergod frosting. Dog lite där. Lika trevligt som vanligt hade vi iaf!

Lite foton:

Trött kvinna

Kategori:

Godkväll.

Jag åkte aldrig hem efter mötet, jobbade extra istället. Så 7-21 är nu avklarat. Är ledig imorgon så då tänkte jag ta itu med alla kläderna.. Jobbar långpass hela helgen sen och vill ju att det ska vara fint hemma när familjen kommer hem = städning imorgon. Hade egentligen tänkt gå på loppis men hoppar nog det pga trötthet.

Nu, coca cola och Revenge.

Älskade serier :)

Kategori:

Jag föredrar serier framför filmer. Tänkte tipsa om några bra som jag antingen sett klart eller följer:

Sons of anarchy
Breaking bad
Game of thrones
Revenge
Downton abbey
Californication
Entourage
Pretty little liers
Gossip girl
Person of interest
Weeds


Finns säkert någon jag missat, men dessa är iaf att rekommendera.

Onsdagen den 8/5-13

Kategori:

God morgon!

Blev glad när klockan ringde vid halv sex då jag drömde så obehagligt. Och ingen man eller söta barn bredvid mig att gosa in sig hos. Åh sakna!

Nu är jag på väg till Maxi, ska handla med fika till vårt APT idag.

I eftermiddag tänkte jag gå loss på alla sommarkläder som ska packas upp. Känns som att värmen är här för att stanna :)

Harley <3

Kategori:

Harley älskar att titta på olika djur och för några dagar sedan introducerade jag henne för Google. Jag älskar Google.


Fick en chock när hon gav mig telefonen och bad om hjälp, hon ville titta på delfiner.

Så duktig min älskling är! Detta skrev hon alltså helt själv, utan att fråga oss någonting. <3

Tisdagen den 7/5-13

Kategori:

Hej.

Mina barn och min man åkte till Åhus i förrgår kväll. Jag saknar dem så sjukt mycket !!! Även om jag denna vecka jobbar 6 dagar så känner jag nu hur oerhört mycket tid som blir över. Vad gjorde man med all tid innan man bildade familj? Jag ägnar nu min överskattade "fritid" till att kolla Revenge och spela Candy Crush. Väldigt meningsfullt...

Sitter i stan nu och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet. Värsta sommardagen ute och jag kör t-shirt och rastar mina Converse för första gången i år. Tur att man ska jobba så att man slipper det dåliga samvetet för att man inte är ute och gör sommarsaker.

Förresten så fick jag precis visa leg när när jag skulle köpa cigg. Funderar över om det berodde på att solglasögonen och kepsen dolde mina fina linjer kring ögonen och mina grå hår eller om det bara var mina tonårsaktiga finnar på hakan??!