harleytira.blogg.se

Sara. 85:a. Sambo. Mamma. Dotter. Syster. Faster.

Söndagen den 30/6-13

Kategori: ...allmänt

Jag vart verkligen helt förstörd imorse.. Fick sitta och vänta på bussen i en halvtimme nere på stan, så vart inte hemma för ens 8:15. Tyckte oerhört synd om mig själv. Skämdes gjorde jag med då jag mådde så illa i väntan på bussen att jag stod och kräktes i rännstenen. I joggingbyxor en söndag morgon. Lite luffarvarning på det alltså. Sov länge idag, till 16 typ. K och tjejerna var ute i Sandared så att jag fick lugn och ro. Men har endå varit helt bölfärdig för att kroppen är så slut. Vill ju bara orka leka med mina älsklingar. Ska iaf försöka kompa ut min natt imorgon. Kroppen har talat och jag vill försöka lyssna.

Imorgon och två veckor framöver ska Harley gå på simskola. Hon har smält det och ser nu fram emot det! Spännande spännande!

Btw. 14+0 idag :)

Woop woop!

Kategori: ...allmänt

I onsdags kom Kennys mamma och Linnea på besök! De stannade tills i fredags och vi hade så himla trevligt! Vi var på Leos lekland, hemma och lekte, åt på Jensens Böffhus och var på konsert på torget. Dansade till Looptroop och State of Drama. Ungarna vart helt slut efteråt, men roligt hade vi!

Älska bloggare!

Kategori: ...allmänt

Jag lägger ner ganska mycket tid varje dag på att läsa bloggar. De jag följer dagligen tillhör olika genres, de har olika åldrar, är kända och inte så kända, men en sak har de gemensamt i alla fall. Jag läser konstigt nog bara bloggar skrivna av kvinnor. Fast än jag inte har träffat merparten av dessa bloggare, de vet inte vem jag är och vi kommer säkert aldrig att ha någon relation till varandra, så känns det ju som att jag känner dem. Jag har följt dem genom graviditeter, skiljsmässor, vinster och förluster och på något konstigt vänster så känns vissa av dem som mina vänner. Fast lite på låtsas sådär, som när man var liten, fast på ett non stalking sätt liksom.
 
De viktigaste bloggarna jag följer tillhör dem jag tycker om. På ett personligt plan. Nu när man blivit vuxen och har familj och jobb osv så är i alla fall jag otroligt dålig på att höra av mig. Men det betyder ju inte att jag inte bryr mig, eller att jag inte tänker på dessa personer varje dag. Jag saknar ju dem, och vårdar våra minnen på ett speciellt ställe i mitt hjärta. Men jag är så glad för att vissa av dessa fina människor bloggar. Så att jag endå får en inblick i deras liv, som att tjuvkika nästan. Att läsa bloggar är självklart ingen ursäkt för att man är dålig på att höra av sig, men det känns så bra att få följa med i dessa människors liv, även om man numera inte är en del av det.
 
Tänkte göra en liten länklista till de mer kända bloggarna jag följer sen, vissa är bara för bra!

Lördagen den 29/6-13

Kategori: ...allmänt

Oj, en vecka går så fort. Är på jobb nu, andra natten av fyra.. Så himla ledsamt att åka ifrån familjen kl 20 på kvällen. Barnen är så ledsna för att jag inte ska vara hemma på natten och K och jag hade behövt mer kvalitetstid ihop. Det blir ju bara på kvällarna man kan ha det när man har små söta flickor som behöver sin uppmärksamhet. Juli blir en riktig jobbemånad för min del, blandat både nätter och dagpass. På heltid. Å dagis håller sommarlov så K kommer att ha fullt upp med att aktivera, sysselsätta och förgylla tjejernas dagar :)

Söndagen den 23/6-13

Kategori: ...allmänt

God morgon!

Sitter på jobb och dricker te, ingen är vaken ännu. Fjärde dagen på jobb idag, så har inte hänt så mycket roligt för min del. Igår regnade det, men vi gick till lekplatsen för att tjejerna skulle få springa av sig lite i alla fall. Fick gjort en massa tråkiga måsten, rensat ut skafferiet, planerat räkningar och månadens ekonomi innan det vart dags att ta bussen till jobb. Kom hem kl 22 igår och jag och K mös i soffan, kollade på Suits och åt nybakade frallor som han gjort.

Idag jobbar jag 7-17 så det blir inte så mycket till efter det. Men imorgon ska jag jobba natt så på dagen ska jag passa på att njuta av att umgås med familjen. Ha en bra söndag!

Midsommar 21/6-13

Kategori: ...allmänt

Hej och glad midsommar!

Vi fick sovmorgon till kl 9 imorse. Tira vart vaken en timme i natt så hon sov extra länge sen. Skönt och välbehövligt! Vi åt frukost och åkte sen och hämtade Harley. Hon var jättesur och ville inte alls hem.. Men men, vi vart glada över att få hem henne iaf :)

Åkte direkt ut till Sandared. Hundarna badade och vi hängde på stranden och bryggan. Helmysigt!

På vägen hem stannade vi och köpte en smörgåstårta. Mmm, så har ätit den och massa jordgubbar och nu är jag på väg till jobbet. Är så fruktansvärt mätt och både känner mig och ser höggravid ut!

Ha en bra dag finingar!

Torsdagen den 20/6-13

Kategori: ...allmänt

Jobbat 7-12:30 idag. Gick bra, över förväntan faktiskt. Åkte ner i stan sen och mötte upp K och Tira på torget och så gick vi till bm. Gjorde inga kontroller utan vi bokade bara tid till rul. 29/7 <3

Harley lämnade K hos en vän från hennes förskola innan vi sågs. Pratade med hennes pappa sen och det gick så bra och de bara tjatade om att sova över. Ojoj, stora tjejen. Hon har varit megataggad inför denna playdate och jag är så glad för hennes skull att hon funnit en vän.

Jag är helt slut, som vanligt ;) Ikväll blir det Suits och äta räkor. Puss!

Onsdagen den 19/6-13

Kategori: ...allmänt

Världens finaste underbaraste flickor ska fira midsommar på son förskola <3

Två blir tre ;)

Kategori: ...allmänt

Igår kom barnens farfar hem till oss. Så himla kul med en gäst :) Han hjälpte K att bygga ett sovrum till oss i vardagsrummet. Så vår tvåa är nu en trea! Så skönt att få riktiga väggar runt sängen, även fast det gick bra med draperier. Igårkväll bjöd jag på kålpudding och paj :)

Äntligen 12+0

Kategori: ...allmänt

Sitter i skuggan på lekplatsen och ser på när mina flickor leker i sandlådan. Härliga sommar! Har dock mått illa fram tills nu typ, tröttheten går där emot inte över.. Men vad gör det när livet trots allt är helt underbart!

Måndagen den 17/6-13

Kategori: ...allmänt

I lördags åkte vi till Botaniska trädgården i Göteborg. Trevligt värre!

Onsdagen den 12/6-13

Kategori: ...allmänt

Godmorgon. Eller godkväll blir det ju för mig. Ska hem och sova nu.. Lite lätt sliten ;)

Igår hade vi en mysig em. Lekte i trädgården, åt Calippo, barnen badade och sen hade vi mys. Idag ska K och barnen till djurparken så att jag kan sova. Jobbar en natt till bara.

Godnatt godnatt

Snart den 11/6-13

Kategori:

Jobbar natt i natt. Kommer dygna då jag inte sovit på dagen. Inte allt för ofta jag gör det alltså. Tänkte lägga upp lite bilder från vår fina Skåneresa. Vi hade en sån underbar semester, jag mådde väl inte jättebra hela tiden, men vår resa gjorde så gott! Var i Höllviken hos svärmor, hälsade på familjen i Landskrona, var på Folkets park i Malmö, hade det mysigt hos farmor och farfar i Åhus, sov i tält hos svärfar och Tina och besökte Köpenhamn och Tivoli med fina Linus och Katja.