harleytira.blogg.se

Sara. 85:a. Sambo. Mamma. Dotter. Syster. Faster.

Tisdagen den 25/9-12

Kategori:

Härliga ungar jag har! Tira sov 14 timmar i natt och Harley 12. Själv har jag sovit riktigt dåligt pga mardrömmar, men är van vid det nu.

Idag har jag haft riktig panik. Haft så mycket att göra och så många måsten att jag till slut blev helt koko. Men nu är vi på väg hem till Skåneland. Tyckte det kändes mer bekvämt att åka så långt på kvällen i stället för på morgonen. Än så länge är det lugnt iaf. Åh vad jag längtar efter alla mina fina.

Dagens händelser

Kategori: ...allmänt

Ställde faktiskt klockan imorse. Så vi gick upp klockan 8 alla tre. Frukost och sen åkte vi till Öppna förskolan. Det vart jättemycket folk, men barnen hade kul och ja, jag hade ju trevligt jag med. Sen åkte vi hem och lagade spagetti med tacoköttfärssås. Barnen lekte och jag fick ringt några viktiga samtal (som för övrigt ledde till att jag ska fylla i fler blanketter). Därefter bjöd vi alla på fika. Det blev pajen jag lagade igår. När vi ätit upp den gick vi ut och lekte med de andra. Sen öpnnade de lekrummet en stund och efter det åt vi middag. Tira somnade 18:15 i soffan. Men hon sover fortfarande så det är ju bra. Fick lite efterlängtad ensamtid med Harley. Hon badade och jag berättade sagpr. Mys. Somnade som vanligt när jag nattade henne. Gick upp igen vid 21:15 och var så trött att allt jag orkade var att titta på roliga youtubeklipp som Malin visade mig. Usch vilken tråkig redogörelse.

Nu längtar jag som in i bomben efter att få träffa mina vänner och familj. Bara en dag kvar <3

Måndagen den 24/9-12

Kategori:

Bildregn från idag och igår:

Deja vu

Kategori: ...allmänt

Sitter här och bloggar. Nu är det söndag kväll och jag ska kolla på Dexter precis som vanligt.

Idag åkte vi till ett shoppingcenter tillsammans med de två andra som bir här. Köpte faktiskt bara till barnen och inte någonting till mig! Hade egentligen tänkt vänta med klädshopping till Ullared. Men då ingen verkar lika sugen eller angelägen om att åka dit som jag så fick det bli lite nytt idag. 2 klänningar, en tröja, 2 diadem och varsin ursnygg guldjacka. Här uppe är faktiskt riktigt kallt! Ska bli skönt att få upp min gosiga vinterjacka snart! Jag är ju så himla frusen..

Bilderna nedan visar den nya jackan och sist kommer en bild som jag tog på mitt nya hems innergård. Lägg märke till kaninburen :)

Har faktiskt inte hunnit med någonting speciellt mer. Efter köpcentrat så åkte vi till min nya lägenhet och jag visade tjejerna vart den låg och så lekte barnen på lekplatsen utanför.

Tira fick önska middag idag, så jag ställde mig snällt vid spisen och gjorde pannkakor. Vi åt ju en ordentlig lunch på vår lilla utflykt. Sen festade jag till det och bakade en äpple/päronpaj också. Mumma!

Både Harley och Tira tjatar konstant om att de vill träffa Farmor, Mormor, Morfar och Linnea. Å Tira döpte hunden hon köpte på loppisen igår till Adam haha. Jag längtar också efter alla mina nära och kära. Synd att det inte finns så mycket tid, men Ni är alla välkomna att komma och hålla mig sällskap när jag packar :)

Söndagen den 23/9-12

Kategori:

Lördagen den 22/9-12

Kategori:

Idag har vi varit på barnloppis. Jag handlade som vanligt barnböcker och tjejerna fick välja varsin liten leksak. Sen fiskade vi där och eftersom de hade hemmagjorda macroner så var ju min lycka gjord. Jag tycker verkligen dem är sjuktgoda och inte alls överskattade. Vill gärna prova Laudurees. Vu har varit på lekplatsen, läst, myst i soffan och haft en allmänt trevlig lördag.

TGIF

Kategori:

Nu har vi ätit tacos och godis. Flickorna ska strax lägga sig och jag och Malin ska kolla skräckfilm. Jag klarar ju egentligen inte av skräckisar, men man måste ju prova då och då för att testa sig själv.

Fredagen den 21/9-12

Kategori:

Såg precis klart The Notebook. Jag har ju det senaste året haft väldigt svårt att se klart en hel film, blivit rastlös och inte haft tålamod att engagera mig. Men trots klichéer och smörig romantik var den så vacker så att det gjorde ont. Och det kom tårar. Blöta underbara tårar. Jag har gråtit många gånger detta året. Utan tårar. Men de kom idag och även om de var få kändes det bra att de kom. Kände mig lite mänsklig för ett tag. Sist var då mormors sång spelades på hennes begravning. Vad jag kommer ihåg i alla fall. Men som sagt, en väldigt vacker film som påminde mig om de stunder vi hade då allt var bra och kärleken kändes oändlig. Egentligen ingen bra film att titta på kort efter man förlorat den man trodde var ens livs kärlek. Imorgon blir det skräckfilm.

Torsdagen den 20/9-12

Kategori:

Efter regnet kommer solsken (eller regnbågen som Tira brukar säga)

Jag fick lägenheten som jag var och tittade på!!! Äntligen kan vårt liv börja på riktigt här! Så nu står barnen i dagiskö också. Jag är så himla glad och tacksam för turen jag haft då det är sjukt svårt att hitta lägenhet här.

Vi sov länge idag med, till strax innan nio. Vi åkte till Maxi och köpte presenter och när vi kom tillbaka vart det kalas för en av kvinnorna här som fyller år idag. Väldigt trevligt, fem olika tårtor serverades. Me like!

Nu är jag på väg till min hyresvärd för att skriva kontrakt. Barnen stannade hemma då både personal och mina vänner ställer upp och passar.

:)

Kategori:

Om någon känner för att muntra upp mig så vore en tur till Ullared det ultimata. Vi kan träffas i Falkenberg haha!

Onödigt men relativt ofrånkomligt

Kategori:

Såja. Efter att mina älsklingar somnat så har jag ägnat hela kvällen åt att deppa, vara bitter, ledsen, arg, och jag har ställt mig frågan hur det kunnat bli såhär ett antal gånger för mycket. Det var ju inte meningen att det skulle bli så här. Men nu är det så och jag vet att jag måste fortsätta göra det bästa av situationen.

Jag har iaf låtit bli m&m en. Kvällens positiva liksom.

Imorgon är en ny dag.

Kärlek

Kategori:

Jag älskar Er av hela mitt hjärta. Ni är helt fantastiska och unika båda två och min kärlek till Er är svår att beskriva med endast ord. Jag är så stolt över att vara Er mamma. Ni förgyller mina dagar med så mycket kärlek och glädje och jag är så stolt över Er. Ni är hela mitt liv och jag vet att vi tar oss igenom allt tillsammans. Harley och Tira, mamma älskar Er för alltid.

Hej!

Kategori:

Öppna förskolan var jättebra! Malin följde med och efteråt åkte vi till stan och åt lunch. Blev ett par nya tights till mig också då jag nu blivit ett litet fetto.

I eftermiddag har barnen lekt med kompisarna här, så jag har faktiskt haft det rätt lugnt. Snackat skit med mammorna och druckit te. Läst massa böcker som vi lånade idag har också hunnits med.

Tira "sminkade" sig med lila tuschpenna innan. Så här snyggt blev det:

Onsdagen den 19/9-12

Kategori:

Idag tog vi sovmorgon till 8:45. Himla skönt, men vet ju också att det innebär en sen kväll för mina älsklingar. Vi ska strax gå till öppna förskolan så de får busa av sig på riktigt. Ha en bra dag alla Ni som läser. <3

Jag lever farligt

Kategori:

Det är alltså livsfarligt att vinna två kilo M&Ms när man bor ensam och är uttråkad. Mina jeans passar inte längre, men jag kan inte sluta äta. Det är ju så himla gott och skiten tar ju aldrig slut!

Tisdagen den 18/9-12

Kategori:

Idag vaknade vi tidigt. Klockan 7 sa Harley godmorgon. Men låg ju kvar och mös en halvtimme. Fick postat lite brev och tvättat tre maskiner på förmiddagen. Sen stekte jag pannkakor till lunch. När vi ätit tog vi bussen (utan vagn) till stan. Vi vart på banken, biblioteket och på en lekplats. Sen träffade vi Fia och gick till Åhléns och fikade. Vart inom och köpte ljuslyktor också. Någon form av mysstämning måste vi ju ha. Hem och la in tvätt och lagade korvbitar med spagetti instuckna i. Det blev populärt. Sen har de lekt med de andra barnen här. Kom två nya igårkväll så nu är här fullt. Fem vuxna och sex barn är vi nu. Puss

Måndagen den 17/9-12

Kategori:

Helt slutkörd i huvudet haha. Gick och hämtade vagnen i skogen i förmiddags, den var bara lite blöt som tur var. Vi har ritat och läst böcker och varit på två lekplatser. Hittade en jättefin precis runt hörnet. Sånt gillas!

Sen tog vi bussen till andra sidan stan och gick på lägenhetsvisning. Den låg jättebra, fint område nära busshållplats och förskola. Den hade behövts tapetseras om, men den var egentligen helt perfekt. En tvåa på 72 kvm med öppen planlösning. Jag hoppas verkligen jag får den! Men han skulle visa den för fem andra bara idag. Får iaf besked i slutet på veckan.

Nu har jag fixat så personalen har öppnat lekrummet, tjejerna behöver rastas haha.

Vilse i skogen

Kategori:

Vi gick till lekplatsen innan. Den låg på en skola i närheten och vi hade kul och spelade fotboll och klättrade. Sen såg vi en stig som ledde in i skogen, så vi bestämde oss för att följa den en bit. Tog med vagnen i fall flickorna skulle bli trötta. Vi gick en bit och det blev snårigare och mer svårframkomligt. Till sist fick vi ställa vagnen och klättra upp för ett brant litet (för oss högt) berg. Harley och Tira hade aldrig orkat gå tillbaka och det hade inte gått att köra dem i vagnen då jag burit den över stora stockar och tjär. Efter mycket pustande kom vi upp och in i en trädgård. Vilket äventyr.

Söndagen den 16/9-11

Kategori:

Igår kväll när vi kom hem hade vi strömavbrott. Det varade till klockan 13 idag. Mycket spännande! Man inser ju vilken otrolig lyx vi bara tar för givet när sådant händer. Gick iaf till Maxi och handlade frallor och värmeljus när vi vaknade. Jag skojar inte vilka backar här är! Barnen har varit snälla och glada precis som igår. Superskönt! Jag måste verkligen ta tag i mitt pluggande nu, känns rätt tufft faktiskt... Ska till biblioteket imorgon innan lägenhetsvisningen. Puss

Vilken dag!

Kategori:

Vi har haft en otroligt lyckad dag. Kom fram vid 11:30. Köpte åkband till oss alla tre, sen bar det iväg! Provade de flesta barnkarusellerna, men fastnade helt klart för Flumrider. Så sjukt kul. Helt underbart att se och känna Harley och Tiras eufori när de sprang emellan karusellerna och när de träffade Lisebergskaninen. Ätit godis har vi gjort hela dagen också. Tycker det är lika bra att köra all in en dag som denna! Vid 14:30 kom Widdan och lyckan var total! Vi började med att välja ut ett lotteri vi ville spela på. Valde M&Ms och VANN!!! 2 kilo omg! Sen åkte vi Flumrider och hade en allmänt fantastisk dag.

Lördagen den15/9-12

Kategori:

Ja. Jag är på Liseberg med mina fina prinsessor!

Fredagsmys

Kategori:

Vi har haft en bra dag idag. Fixat med tvätten, strykt och bäddat rent. Sen har vi lekt i lekrummet, läst böcker och varit på Maxi. Handlade picknickmat till imorgon, massa lösgodis och så hittade jag mig ett par gummistövlar.

Nu har Tira lagt sig, Harley sitter uppe och kollar på Diego och myser med mig i soffan. Igår somnade jag IGEN när jag nattade barnen. Alltså vid 20:00!!! Idag vill jag verkligen ha lite kväll!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3881924/images/2012/pic_50536faae087c3237357d192.jpg" class="image">

Fredagen den 14/9-12

Kategori:

Jag vet att jag är tråkig som inte uppdaterar lika ofta som innan. Men vi gör inte så mycket här. Det regnar ju för tusan hela tiden och jag har inga gummistövlar!

Idag hade vi mysfrukost med frallor och kokta ägg. Jag kan ju lätt vänja mig vid det här med serverad frukost 😄

Vi hoppas iaf på uppehåll sen så att vi kan åka och handla till fredagsmyset. Tänkte köra på kycklinggryta.

Nu tänkte jag att vi skulle rita.

Torsdagen den 13/9-12

Kategori:

Fruktansvärt smärtsam huvudvärk idag. Var iväg och skulle fixa ärenden, men inget gick som jag ville så imorgon kommer jag få sitta i telefon halva dagen.

Dagens bästa: vi ska på lägenhetsvisning på måndag!

Var förresten och köpte en dator igår. Så otroligt skönt. Hoppas att barnen somnar tidigt ikväll så att jag kan ordna lite och kaaaanske titta på någon trevlig serie, om jag inte däckar som igår..

Onsdagen den 12/9-12

Kategori:

God morgon världen!

Så otroligt skön säng här! Har dock sovit dåligt, men det är ju inte konstigt då allt är nytt. Mina prinsessor sover fortfarande, men inte länge till haha.

Ett hett tips!

Kategori:

Måste bara tipsa om världens bästa blogg, för Er som inte redan hittat dit: underbaraclaras.com

På plats

Kategori:

Hej hej!

Adam och Emma, 1000 miljoner tack för att Ni ställde upp och körde, bar och var ett utomordentligt trevligt sällskap!

Roadtrippen gick smidigt. Barnen sov hela resan (vilket då betyder att de fortfarande är vakna nu klockan 22). Vi åt på Burger King när vi kom fram och det var sjukt gott! Däremot hade han som jobbade lite problem med att förstå vår dialekt. När jag påpekade att där var väldigt kallt inne, trodde han att jag frågade honom om glassen vart kall??!
Typ som om jag vore efterbliven.

Bloggar mer sen, barnen kräver min uppmärksamhet.

ROADTRIP

Kategori:

Vi kom iväg. Å shit va najs! Hade en fruktat hektisk morgon med städning och packning. Nu sitter vi i bilen, barnen sover å vi pratar och chillar. Najs.

För att summera min månad här.

Kategori:

Har fjärilar i magen. Är otroligt förväntansfull inför flytten. Förväntar mig det värsta angående boendet, men det är väl lika bra att ställa in sig på det värsta så att man inte blir chockad sen. 

Godnatt alla ni fina som läser. Jag saknar Er. Puss

Älskade familj

Kategori:

Min pappa och syster kom hit i eftermiddags. Vi åt paj, pappa läste för flickorna och jag och Manda satt i köket och pratade. Så himla mysigt. Saknade ju dock min Mami, men fick prata med henne i telefon. Efter att vi fikat åkte alla utom jag till parken. Jag däremot fick städat och duschat!

Önskade ju en tidig kväll för barnen, men tji fick jag. Så här sitter vi nu i soffan och kollar Bamse. Puss

Omotiverad

Kategori:

Känner mig väldigt olustig och seg. Vill inte alls packa och städa. Hade mycket hellre lagt mig i sängen och dragit täcket över huvudet. Gjorde iof det för en stund sedan, men vart ju tvungen att gå upp och väcka Tira och rädda Laban från Harley. Äter så himla onyttigt nu, tror det är en bidragande faktor till min trötthet. Men snabba kolhydrater är ju så sjukt gott!

Pappa och Amanda kommer om ett tag. Ska bli skönt att få lite sällskap. Imorgon åker vi. Väldigt blandade känslor. Känner att jag hade behövt en ordentlig uppåtchock just nu. Choklad kanske?

Måndagen den 10/9-12

Kategori:

Drömt olämpligt i natt. Hur kan hjärnan fixa dessa verkliga historier och scenarier? Jag är så duktig på att låta bli att tänka på en viss person under dagen, men istället spökar han i mina drömmar.


Längtar tills den dagen då du bara är en jag brukade känna.

Nog om sån skit. Vi är sega som vanligt på morgonen. Jag får verkligen släpa upp flickorna. När vi är färdiga går vi till öppna förskolan och busar av oss. Puss

Söndag kväll

Kategori:

Hej hej!

Sitter å målar mina naglar guldiga och väntar på att Dexter ska börja. Jag gillar honom, han är nog min favoritseriemördare. Längtar tills jag köpt ny dator så att jag kan streama mina favvoserier. Saknar verkligen Gossip Girl, Sons of Anarchy, Pretty little liers.

Imorgon ska vi på öppna förskolan här för sista gången.

I parken

Kategori:

Något vi definitivt kommer att sakna här i lilla staden är deras underbara park! Vi har haft en riktigt rolig eftermiddag!

Jag tyckte ju att glassen var höjdpunkten 😄

Söndagen den 9/9-12

Kategori:

Vi tog en härlig sovmorgon idag, till klockan 9! Jag har alltså sovit 11 välbehövliga timmar. Har städat och packat idag. Ska strax gå till parken och leka. Nu börjar flytten närma sig med stormsteg, skönt, jobbigt och spännande.

Idag ringde en av mina äldsta vänner mig: Linafina. Blev så himla glad!

Lördagen den 8/9-12

Kategori:

Jag hade verkligen en superbra kväll igår! God mat, roligt sällskap och sjuka samtalsämnen.

Imorse handlade vi med oss bullar och åkte hem till Ninna m. familj. Hade megamys som alltid!

Jag åkte till frisören och klippte mig och färgade håret. Lyx då det var mer än ett år sedan sist.

Tåg hem och nu sitter jag och knaprar salta pinnar. Lite pics från när jag och Tira satt på bussen hem från Centan idag:

En av livets stora frågor

Kategori:

Varför ska man äta som om man aldrig fått mat förut varje gång det serveras tacos??!

@ 132

Kategori:

Efter en minst sagt hjärnblödningsframkallande tågresa (varför måste de alltid bajsa på tåget?) åkte vi och hälsade på min mami <3 Sen missade vi Löddebussen, gick på stan och till lekplatsen istället. Nu sitter vi iaf på bussen. Ikväll blir det myskväll hos Sophie och Linnea!

Fika

Kategori:

Innan vi tog tåget till Landskrona gick vi och fikade på EH. Chailatte till mig och muffins till Harley. Tira sov. Så jag hade bara en unge att hålla koll på. Lyx.

På väg igen

Kategori:

Det gick bra på akuten. Den hete ortopeden vred till Tiras arm, och den blev bra. Skönt! Jag satt och rodnade under hela förloppet då han lätt var en 9:a och så läkare på det.

På akuten

Kategori:

Sitter och väntar på ortopeden. Bättre att kolla en gång för mycket.

Aj aj aj

Kategori:

Höjden av efterblivenhet. Att tvätta bort sminket med nagellacksborttagning. Jag sa ju att jag inte hade alla chips i påsen på morgonen.

Fredagen den 7/9-12

Kategori:

Vi har sovit sådär i natt. Tira kissade i sängen imorse så det var ju varmt och skönt. Ska faktiskt gå till doktorn med henne så fort vi är klara med morgonbestyren. Hon har fortfarande ont i armen och använder bara den vänstra. Stackars liten. <3

Kväll

Kategori:

Jag och Laban myser i soffan. Jag äter godis och spanar in böcker på nätet. Måste köpa kurslitteratur. Sen om det slinker ner en extra bok gör väl inget?!


Shit. Vilken spännande resa vi har framför oss.

Hmm

Kategori:

Jag har precis ätit 11 Finn Crisp med mögelost.

Å då vart det snart kväll igen.

Kategori:

Hade mkt trevligt på öppna förskolan. Barnen lyssnade på sagor och målade. Hann även med en discostund i musikrummet!

Vi åt lunch på en kinaresturang. Det var gott det mesta, men sushin var inte okej. Ingen inlagd ingefära, och det är ju ett måste liksom!

Blev en del shopping till flickorna också. Kände att de behövde lite nytt. Återstår dock att köpa höstjackor och bra utelekskor. Jag behöver också en jacka...

Tid för sig själv

Kategori:

Torsdagen den 6/9-12

Kategori:

Jag är inte helt hundra på morgonen. Skulle väl kalla mig lite gulligt efterbliven.

Nu blir det strax frukost, sen beger vi oss till Öppna förskolan. Ser fram emot en bra dag!

Kväll

Kategori:

Vi har haft en mysig dag idag. Flickorna har varit så snälla och söta. Jag har haft en lugn kväll, det behövdes.

Lek och fika

Kategori:

Hade en mysig eftermiddag nere hos Anna. Hon hade bakat goda scones och jag måste erkänna att jag smakade. Mums. Jag älskar ju egentligen mjöl haha! Nu är vi nyss hemkomna från Coop. Det ska fixas med tvätt och rullas köttbullar.

Dagens frukost

Kategori:

Jag försöker ju köra på med GI. Inte för att gå ner i vikt, utan för att bli piggare och inte så sötsugen. Tjejerna äter sin favorit mannagrynsgröt.

Onsdagen den 5/9-12

Kategori:

Vilken natt. Kändes precis som när man hade en liten bebis. Massa skrik och ingen sömn. Stackars Tira hade ont i sin arm.

Harley sover fortfarande, men det ska det ändras på nu. Jag har faktiskt tvättid!

Vilken dag

Kategori:

Varit på akuten med Tira. Hennes arm vart röntgad men det var inga frakturer. Nu sitter hon här med sin lila ballong och ser så söt ut. Berättar mer sen. Jag är helt slut!

...

Kategori:

Jag är så himla frustrerad, ledsen och trött på min situation. Jag vill ju bara komma igång och börja leva på riktigt nu.

Tisdagen den 4/9-12

Kategori:

Oj! Vi tog en riktig sovmorgon idag. Jag fick väcka kidsen 8:45! Nu äter de frukost och jag dricker mitt te. Ska snart fika med Anna och Marie.

Min dotter - konstnären

Kategori:

Harley är så fantastiskt kreativ! Titta vad hon åstadkommit med uthälld O'boy, blommor och några pärlor. Älskade unge 💜💜💜

Som hittat!

Kategori:

Jag köpte nya skor i Helsingör!

Dagen

Kategori:

Det blev storstädning/ sanering här hemma i förmiddags. Jag har nu ett ton tvätt och nykokta hårborstar.

Hängde med Anna och Marie ett tag, sen var vi ute i det fina vädret.

Nu har vi precis ätit pannkakor och Tira har somnat i soffan. Men ja, efter att ha klämt fyra pannkakor är man la rätt trött?!!

Massmord

Kategori:

Nu hoppas jag verkligen att alla äckliga blodsugare dött! I eftermiddag ska vi gå till parken och sen till stan. Måste köpa nya sängkläder och handdukar!

Måndagen den 3/9-12

Kategori:

Idag är det allvar. Jag förklarar KRIG mot lössen!!! Fy, pi och blä för er!

Helgen

Kategori:

Denna helg har varit så himla bra! Vi har haft roligt, varit på äventyr och konsert. Träffat finfina vänner och familj. Idag fick vi även äran att träffa på våra kära gamla husdjur. Lössen. Fy. Fan. Men nope, det lyckades inte förstöra min helg.

Imorgon är det ny vecka. Älskar nya utmaningar. Men för att orka det måste jag sova. Så därför: Godnatt

Söndagen den 2/9-12

Kategori:

Haft en trevlig dag idag. Lunchat med Rosa och Peter på Plan B. Vi åt supersmaskiga hamburgare, mums!

Nu har vi precis ätit middag och ligger i matkoma i soffan framför "Vad blir det för mat" Per Morberg alltså. Det är en riktig man!

Lördagen by night

Kategori:

Tira sov hos sin farmor och Harley lekte med Saga och Gry. Jag kollade på Finnkampen med Mami. När de drog på fest begav jag mig ner på Tycho och träffade Adam, Emma och några fler härliga vänner. Superkul att träffas! Vid 21 tiden tog jag och Harley tåget för att åka och kolla på Bob Hund som spelade i Hbg. Mysigt!

Igår lördag

Kategori:

Jag åkte till Helsingör med tjejerna. Det var en finfin utflykt och vi åt röd pölse.

Kategori:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3881924/images/2012/pic_5041cb42e087c3485c001504.jpg" class="image">

På väg på äventyr!

Kategori:

Mina tankar flyger fritt. Oftast landar dom inte där jag vill.

Kategori:

Varför kommer man tydligast ihåg det positiva? Varför saknar man när man inte ska? Kan inte låta bli att undra vad han gör nu. Jag vet att det är helt fel, dumma tankar. Men jag måste nog få undra ett litet tag till. Är så röksugen att fimparna på gatan lockar.

Lördagen den 1/9-12

Kategori:

Oj. Första september. Sug på den. September är min favoritmånad. Så nu ska det fan i mig njutas. Förresten hade vi myskväll igår. Då såg det ut så här: (ja, gott folk. Jag inser att jag överdrev min gottekonsumtion, men det är ett substitut för nikotinet).

Pyssel

Kategori:

Igår hälsade vi på Anna. Hon läste sagor och pärlade plattor. Jag satt och drack te och tog det lugnt.