harleytira.blogg.se

Sara. 85:a. Sambo. Mamma. Dotter. Syster. Faster.

Fira!!!

Kategori:

Idag har vi ngt jätteroligt att fira! Har firat hela dagen: ätit på Max, köpt 2 nya kuddar till soffan, en skjorta på Myrorna och smaskat i oss kanelbullar. Nu myser tjejerna framför en film och vi vuxna slappnar av ;)

Skärtorsdagen 2013

Kategori:

Hej!

Igår var jag på APT, har det varannan vecka och det är alltid lite kul att få klä sig lite finare. Blir mest slappekläder när jag jobbar eller är hemma :) Efter att vi hämtat barnen så vart vi på lekplatsen en stund. Harley och K åkte sen iväg för att ta hål i öronen, tack Rosa! Så fin hon blev, och så stolt över att hon vågade. Älskade unge!!! <3

Nu är jag och K i Göteborg, han söker jobb och jag gillar utflykter haha.

Tisdagen den 26/3-13

Kategori:

Idag sov jag och K oss igenom hela "barnledigheten" när älsklingarna var på dagis. Otroligt skönt!

När vi hämtat dem åkte vi till hundrastgården och sen till Plantagen som öppnade idag här i Borås. Fick köpt några småblommor och en kruka till Tira, de ska plantera på dagis imorgon :) 2 tulpanbuketter fick också följa med hem. Vi satte dem ihop med björkriset vi plockade förra veckan och gjorde ett stoort påskris.

Sen har vi badat flickorna, målat våra naglar och gjort flätor. Härligt med tjejkvällar då och då!

Imorgon ska jag bara på personalmöte, sen är jag ledig fram till fredag!

Change

Kategori:

Jag känner så sjukt sugen på att göra någon radikal förändring..!

Med mig själv ska jag nog lägga till :) Typ gå ner en sju kg, tattuera mig, slinga och permanenta håret och inte leva i joggingbyxor.

Man kan ju alltid drömma.. Har ju varken ork eller råd just nu. Fast kanske imorgon.. ;)

Inspobilder från weheartit

Sol sol sol

Kategori:

Blev en liten tur in till stan idag :) Tira skulle till tandläkaren kom vi på, och flickorna hade tjatat om att de ville gå i leksaksaffären. Sagt och gjort. Härligt med solsken och påskpyntat torg!

Är på väg till jobb nu och längtar redan tills imorgon då jag är ledig. Förhoppningsvis skiner solen då med så vi kan gå på utflykt!

Bjuder på ännu en sommarbild:

Måndagen den 25/3-13

Kategori:

Godmorgon!

Halv sju tyckte mina små hjärtan att det var dags att väcka sin mamma (K sov inne i deras rum på grund av platsbrist i sängen). Måndagsmys och pussar och kramar, kan inte tänka mig en bättre start på veckan!

Ska snart gå en promenad i solen med Isis. I eftermiddag jobbar jag, men ska hitta på ngt hela familjen innan dess.

Vill ha sommar nu!!!

Söndagen den 24/3-13

Kategori:

Haft en riktigt bra helg!

I fredags efter jobb så åkte hela familjen hem till Anna och Wolbert. Åt lunch och fikade och hade mycket trevligt som vanligt!

Igår fick vi sova till kl tio Av våra kära barn. Fantastiskt att vara utsövd när man vaknar. Lyx! Körde till Halmstad och mötte upp Sophie. Hon fick hem sin goding Linnea efter en veckas mys hos oss. Körde inom ett litet loppis på vägen hem, men hittade inget :) På kvällen gjorde jag pannkakor och plättar. Mycket uppskattat as usual hihi!

Idag har vi städat, tvättat och läst böcker. Handlat på Maxi och varit på Byttorp och deras fina enorma hundrastgård. Ah, härligt att vara ledig en hel helg!

Torsdagen den 21/3-13

Kategori:

Undrar vem jag förargat? Känns nämligen som att köttätande myror ätit upp mina ögonlock idag. Fy helvete vad trött jag är. Drömt mardrömmar och längtat tills jag vaknat men fick krypa tillbaka till K då obehagskänslorna inte lämnade kroppen.

Dagens +
Väldigt ljust ute då jag gick till bussen kl 6 imorse.

Dagens -
Väldigt mycket snö ute då jag gick till bussen kl 6 imorse.

Torsdagen den 14/3-13

Kategori:

Hur i hel*ete tänkte mitt immunförsvar nu då? Istället för att bli frisk är jag på väg att bli sjuk. Detta är inte okej. 38,1 är väl ingen megafeber men jag känner mig helt klart hängig. Jag ska liksom jobba imorgon- tisdag kväll. 14,5 timmar på lördag och normala niotimmarspass de andra dagarna. Stackars stackars mig. Håll tummarna nu att jag vaknar frisk, pigg och alert imorgon! K är också kass, men barnen har iaf ingen feber idag. Nu bäddar jag ner mig och fortsätter med Aldrig fucka upp. Ciao

Måndagen den 11/3-13

Kategori:

Blev väckt av Harley tiiiidigt idag. 5:50. Ingen tidig tid om jag skulle arbetat, men idag var jag ju ledig igen. Så därför, ingen vidare pigg mamma imorse. Det är helt fantastiskt att vara ledig tre dagar i sträck som jag varit nu. Denna veckan jobbar jag fem kvällar, med start imorgon. Föredrar ju iof att jobba kväll, men inte lika roligt att vara utan familjen..

Hur som helst. Vi har pysslat massa idag, varit på lekplatsen, på loppis, i leksaksaffären, läst böcker och sen gjorde jag en smashing köttsoppa (och en sats kalopps när jag endå var igång).

Har ju känt oss halvsjuka i flera dagar nu, men det bryter liksom aldrig ut. Drygt att gå med rinnande näsa och tjock hals utan att egentligen vara sjuk. Kan ju inte med att tycka synd om mig själv för något så lite. Å det är väl riktigt najs ibland, att få tycka så där riktigt synd om sig själv?! ;)

Söndagen den 10/3-13

Kategori:

Uuuuuuuuunderbar dag idag!

Upp med el kidzo rätt tidigt, sen vid nio gick jag och la mig igen och K fick leka. Upp vid tio och bakade scones, mumma!

Ut med Isis i solen och sen ringde Anna och ville luncha i stan.

Vi gick till Viskan, bara jag och snygg Anna. Alltså utan barn. Vi drack te i solen och sen gick vi in och lunchade och drack vin. På en söndag. Mitt på dagen. Urlyxigt!!! Vi hade så trevligt, satt och snackade nonstop och helt plötsligt hade det gått fyra timmar.

Hem igen och ut med Isis och barnen. Var ute på lekplatsen och spelade fotboll. Sen gick vi en runda och tittade på snödroppar. Nu sitter jag nybadad i soffan och får pussa på min fina gubbe ;)

Lördagen den 9/3-13

Kategori:

I torsdags åkte jag, Kenny och Isis ut i skogen. Det vart så himla vackert, båda två ramlade dock på den hala isen haha :)

Igår efter jobb så gick hela familjen och badade. Roligt, men vilken kylling jag är! Fryser fan jämnt.. Tack Pappa ;)

Idag har vi varit i Annelundsparken och grillat med Anna och Wolbert + barn. Väldigt trevligt! Ikväll blir det mello och ostbricka. Ha en mysig kväll!

Onsdagen den 6/3-13

Kategori:

Igår var det riktigt härligt väder. Så vi tog vagnen och gick en prommis till Almenäs. Gräset syns och smältvattnet rinner för fullt.

På kvällen myste vi och målade naglarna och flätade håret.

Måndagen den 4/3-13

Kategori:

Sitter på bussen till jobb, men måste erkänna att jag faktiskt är rätt pigg och på G idag! Det är nice att veta att jag sen är ledig tom fredag :) Älskar mitt jobb, men återhämtning är rätt fint det med!

Nu hoppas jag mest på plusgraderpå nätterna så att våren kommer hit till vår Småstad!

I eftermiddag ska jag och tjejerna baka kanelbullar, mumma!

Söndagen den 3/3-13

Kategori:

Idag skiner solen här i Borås! Kallt, krispigt men otroligt skönt!

Jag ska iväg och jobba, kör 11-21:30 idag. Igår vart vi på sushibuffe med jobb, gu så gott! När jag kom hem hade familjen tänt ljus överallt och jag beordrades ta på mig pyjamas. Efter den goda middagen som väntade på mig blev det nämligen pyjamasparty! Jag är så lyckligt lottad som har en så fin familj! <3

Nästa vecka är jag ledig fem dagar, härligt härligt!!!