harleytira.blogg.se

Sara. 85:a. Sambo. Mamma. Dotter. Syster. Faster.

Så.

Kategori:

Jag är väldigt ärlig av mig. Med vad jag vill, vad jag känner och hur jag vill ha det. Jag förväntar mig att andra är ärliga mot mig, för jag vill minsann inte få skit för något jag inte vet punkt

Fredagen den 31/8-12

Kategori:

Idag ska set minsann bli en bra dag! Utomordentligt trist med dagar som igår

Nu blir det strax frukost, sen beger vi oss till öppna förskolan.

Vad som händer i eftermiddag och ikväll vet jag inte än. Men något skoj blir det!

Midnatt

Kategori:

Har haft en bra och mysig kväll. Spelat på telefonen, letat lägenheter å pratat med min fina vän Sophie. Nu ska jag strax lägga mig, fredag nu ju!

Sov så gott

Kväll igen

Kategori:

Jag har konstiga fötter. Mina pektår år sjukt långa och i brist på annat drog jag bort min alltid splittade lilltånagel.

Skitdag

Kategori:

Hela dagen har varit kass. Fick inte lägenheten jag sökt och inser att jag nog inte kommer få någon annan hyreslght heller. Sjukt deppig. Har ätit som en häst idag. Eller snarare tryckt i mig. En hel påse italienska mandelskorpor och en påse saltlakrits. Bland mycket annat. Någon som vill underhålla mina barn en vecka så att jag kan ta semester från verkligheten?

Mindfulness

Kategori:

Köpte precis en meditationsapp. Tror det kan passa mig som har så mycket inre stress. Läste även på om min sjukdom igår och det tipsades om nyttig mat, bra sovrutiner och meditation. Stress ska tydligen vara det värsta. Men nu kommer jag ju börja ett nytt liv! Längtar verkligen!

Fortfarande sega..

Kategori:

Det har inte hänt mkt sedan förra inlägget. Vi har ätit frukost framför tvn, jag har duschat och mailat lite. Ska försöka ta mig i kragen och bege oss till öppna förskolan.

Väntar på 2 superviktiga mail. Kan de inte bara typ komma NU??!

Torsdagen den 30/8-12

Kategori:

Igår eftermiddag kändes det bara som om energin tog slut. Utmattade och trötta la vi oss tidigt. Jag gick upp vid 21 tiden för att njuta av lite ensamtid, men inte ens det orkade jag. Har sovit dåligt i natt, drömmer så verkligt..

Nu är det dags för mitt morgonte, sen en dusch för att vakna till.

På väg hem

Kategori:

Efter många om och men kom vi fram till museet. Damn iPhone gps.

Vi hade iaf riktigt trevligt!

Vi har gått vilse

Kategori:

Men vi hittade en lekplats!

Onsdagen den 29/8-12

Kategori:

Dagens planer:

Gå på museum
Tvätta
Hälsa på Anna
Pyssla med pärlor
Städa badrummet

Kvällsro (I wish)

Kategori:

Öppna förskolan var najs, träffade några schyssta mammor å flickorna spelade spel. Lagade chili con carne å majskolvar till middag. Majskolvarna blev uppätna. Inte det andra.


Var nere på jouren å fixade med lite papper och mail. Skönt att bli av med några måsten. Nu kollar el kidso på film och dricker varm och oboy. Förhoppningsvis sover de strax.

På väg hem

Kategori:

Efter mötet, som för övrigt gick bra så åkte vi vidare till Landskrona. Där åt vi sushi med Adam, Emma, Pontus och Amanda. Mycket gott och trevligt. Nu är vi på väg hem, tänkte gå på öppna förskolan.

Tisdagen den 28/8-12

Kategori:

Godmorgon! Somnade igår när jag skulle natta Harley... Aja, hoppas jag är piggare än vanligt idag.

Nu på förmiddagen är det åter dags för ett spännande möte.

Igår åt vi förresten en smaskig biffstroganoff med fullkornsris. Till min glädje uppskattades den av flickorna också!

Dagen

Kategori:

Mötet idag gick bra. Men de svar jag hoppades på att få kom inte, därför får jag leva i ovisshet ett tag till. Har ju en plan, men om den går att genomföra återstår att se. Å jag som hatar att vänta..


Efter att vi käkat lunch gick vi till öppna förskolan. Mycket trevligt som vanligt, fastän både jag och Tira somnade under sångstunden. Vi handlade mat på vägen hem och sen gjorde jag middag medan tjejerna byggde koja av alla soffkuddarna. Nu är det Bompa och sen ska el kidso tvätta håret.

Möte!

Kategori:

Viktigt möte på G. Önska mig lycka till!

Måndagen den 27/8-12

Kategori:

Alarmet ringde kl 07:03 Nu är det minsann dags att få ordning på våra rutiner! Det var så otroligt skönt att barnen somnade innan kl 21 igår! Nu sitter vi och myser i soffan, alla med olika drycker. Tira har sin varm (mjölk) Harley O'boy och jag mitt te.

Kvällsmys

Kategori:

Jag och Laban har kollat Dexter. Nu ska vi strax krypa till kojs. Godnatt!

Mumsfilibabba

Kategori:

Bra pris på kantareller på ICA idag. Jag köpte en påse å smörstekte. Sen blandade jag i grädde och serverade med spagetti. Jag tyckte det var himmelskt gott, men Harley var väldigt skeptisk.

Söndagen den 26/8-12

Kategori:

Hemma igen efter en fartfylld helg full av bus, mys, gnäll å kärlek!

Fika paus

Kategori:

I bilen

Kategori:

Widdi har korta ben

Lördagen den 25/8-12

Kategori:

Godmorgon lördag!
Har sovit gott i lillasysters säng, ihopknycklad mellan mina sötnosar. Nu sitter jag på bussen på väg hem till bästis! ROADTRIP!!!

Vår fredag

Kategori:

Fyllde på Labans matskål och sen lämnade jag å kidsen vår stad å satte oss på tåget söderut. Det var en fruktansvärd tågresa. Tjejerna var överspeedade och frustrerande högljudda. Lek och bus hemma hos min fina vän N, och nu är vi hos mormor och morfar. Jag njuter av att röka inomhus. Vardagslyx för mig ;)

Fredagen den 24/8-12

Kategori:

Ett nytt liv. En ny start. Nya drömmar. Nya möjligheter. En ny blogg.


Morgon hos oss. Jag är fortfarande skakad av nattens mardröm. Men denna helg kommer förmodligen att bli smått fantastisk, så vad gör det att min hjärna skrämmer upp mig på morgontimmarna.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: ...allmänt

Mitt första inlägg.